Saray Yibitaş Ortaokulu

WEB https://sarayyibitasortaokulu.meb.k12.tr
Adres : SARAY KÖYÜ FATİH MEVKİİ ATATÜRK/1 SK. SARAY YIBITAŞ ORTAOKULU BLOK NO 1 YERKÖY / YOZGAT
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış,ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı,öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 8:40-14:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Yozgat-Yerköy arasında çalışan servisler beldemizden geçmektedir.Ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır.
Yerleşim Yeri : Köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl ve ilçeye 20 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :